mereka yang chumel~~

Tuesday, 17 April 2012

kosong lagi.kosong lagi.kosong...

assalamualaikum readers! 
ok tajuk lebih kurang same mcm entry semalam ann
haaa tapi insyaAllah isinya tak sama..

dear belog,,
pertama sekali update pasal kesihatan yang masih berada ditakuk lama.
arini makan nasi setengah senduk je..
adui...
amek 1 senduk tapi mampu masuk setengah senduk je..
semalam lagi ok kot..

tapi rasa sgt hectic..
hmmm
ini petanda tidak baik!

ok tak pe.
kita bagi peluang sampai balik rumah.
kalau tak elok jugak,

no choice
ayuh kita ke hospital
berpusu-pusu
^-^'

ok harini ade quiz IFM
sebelum tu ada kelas 
investment management..
kelas ni ok je sebenarnya

tapi tulah harini 
tajuk calculation jahhh
semput makkk
hihihihi

haih
kosong lagi
kosong lagi 
kosong lagi
input sgt sikit

masa pulak kena dibahagikan kepada beberapa bahagian
kepada tanggungjawab baru
saya komited dan sayang awak.
saya akan berkorban untuk awak ok
erk.

uish ni bukan ayt cintan cintun ok

hmmm ok la nak pg 
berjual-jualan
till then~~

wassalam.

No comments: