mereka yang chumel~~

Saturday, 9 June 2012

oh itu hanya ujian

assalamualaikum belog!
hai kalau sebelum mira dah cite my second half kan.
yeahhhhh
kali nak terus bercerita..

oh sbenarnya sape my second half ni???
hahahaha
my second half ni adalah
business yang mira tgh buat skang ni

ya..
mmg business ni my second half
i'll fight to get the best thing that i want
itu lah mira

kalau nak mesti boleh
kalau nak mesti boleh
kalau nak mesti boleh
tu prinsip mira

susah tu biasa
walaupun mira dan kawan2 tak di guide sebaik 
group lain
tapi kalau nak..
mesti boleh!
=]

we are the one who create our journey.
yang pahit tu biasa
yang mengganggu fikiran
juga biasa
yang datang menguji
lagi biasa

cuma sekarang..
sesi bertahan dan sesi membiasakan diri dengan keadaan baru
Allah make my way smooth ya Allah
amin..

p/s : tidak akan datang ujian yang tidak mampu kamu bebani melainkan apa yang sememangnya kami mampu utk tanggung.