mereka yang chumel~~

Friday, 7 January 2011

hari yang terang! =]

SALAM...
nampaknye dah 2minggu blog ni tak di update..
cuti sem dah berakhir..
sem baru pun dah bermula..

entry tahun baru tak post..
huhu
takpelah..

kali ni mira tak nak post entry yang berat-berat
tapi nak cite pasal sem baru !
yeay sem baru!
baru seminggu je kut.. hehehe

sem baru
sesi JANUARI - APRIL 2011
part 6/ sem 6. Tahun 3
tahun akhir pengajian DIPLOMA IN INVESTMENT
UiTM JOHOR KAMPUS SEGAMAT

ok gembira. =]
ok takut jugak. =|
ok takut lagi. =[]
ok sedih =[
hehe cukup lah untuk describe perasaan mira

gembira sebab dah tahun akhir dan sem akhir pulak..
takut sebab ade VIVA (ok ni bukan kereta ok!) ni project paper company analysis
takut die double! hehe macam-macam boleh jadi..
sedih sebab nak kena lepaskan NADIIA
hidup mira, asam,garam, gembira sedih, dihentam, membina diri,belajar sesuatu
semuanya dalam NADIIA!
2 tahun dalam persatuan ni..
banyak sangat perkara yang mengajar mira.
ok terpaksa lupakan jugak
sebab abah pun dah pesan
kurangkan sikit aktiviti persatuan ni.
=] baik encik! heheehe

ok kite cite lain pulak..
kali ni mira dapat bilik tingkat 3..
syukur dan Alhamdulillah sangat sebab memang mira nak bilik tingkat 3!
hehehe
exercise wooooooo

bukan ape..
wing saudah ni bersih sikit nak banding dgn wing lain
lagi pun wing saudah yang paling tinggi ni adalah wing pertama mira kat uitm ni
dari part 1 sampailah part 4
part 5 je tercampak jauh sikit
tapi part 6, im here.. saudah!
hehehe

ok kali ni dapat bilik yang paling best dan sempurna
dalam rekod 6 sem kat sini
masuk-masuk bilik je
tink!
ade rak..
patutlah hati ni berat je nak beli
padahal dah angkat dah kat giant haritu mase shopping dgn nazira.
hmm kuasa mendengar kata hati!
=]

kali ni dapat roomate adik part 2
nur syazana bt aman
...cahaya kecergasan...
=]

alhamdulillah sangat
sebab selama rekod 6 sem
mira rasa ini yang terbaik
(ok baru seminggu scanning ya..hehe nakal)

suka sangat sebab tak payah risau rumate tak solat
tak risau lagi sebab tak perlu bagi hint untuk mengaji lepas solat,,
bukan apa nanti bilik sejuk kan.. =]
sekarang giliran mengaji tak perlu dirisaukan lagi!
tak perlu rasa bersalah kalau bangun pagi
tak rasa janggal dengan kawan-kawan dia
tak rasa kecur air liur tgk makanan dia..HEHE
ALHAMDULILLAH

mungkin setelah beberapa semester Allah menguji mira
dengan macam-macam kerenah rumate.
kali ni..
mungkin yang terbaik untukku!
insyaAllah.
itulah doa mira
untuk dapat rumate yang tak sosial
yang sekurang-kurangnya ada
common sense terhadap saye yang susah nk marah ni
=]

ok gembira!
hehe tibe-tibe..

ok nanti datang ke bilik kami k..
I33*A
hehehe

cahaya kecergasan dan cahaya puteri mesti ade di dalam..
=p


No comments: