mereka yang chumel~~

Tuesday, 1 March 2011

selamat hari jadi abah... =]



assalamualaikum readers.
huuuy...
mira baru lepas siapkan progress
risk and return analysis..

hari ni hari yang penat..
hectic..
kelas penuh dari pagi..
lepas berbuka tadi terus gerak pergi library utk
amek data dari kawan-kawan..
and now is the time for me to sleep!!!

tapi hari ni agak tak best
sebab hari ni
hari lahir
abah!!
dan saye kat segamat!!!!

my hero
my idol
my anything lah!!
words pon dah freeze pagi-pagi ni..
tapi tak pe..
walaupun tau abah tak kan baca
entry ni sbb die xde blog..
tapi nak jugak wat entry ni..

abah iya sayang abah!
selamat hari ulang tahun yang ke 51 tahun..
abah 51, iya 21.. ehhehe
semoga abah sentiada sihat dan dimurahkan rezeki
doakan jugak iya dapat sambung smua harapan dan cita-cita abah..
=]

hugs sikit abah dari jauh!
macam yang ramai orang cakap..
saye anak abah!
aah mmg pon
saaaaayyyyyyyaaaaannnnnnggggg
sangat dgn abah..

mesti dengar punye cakap abah..
cepat kesian dengan abah..
aish.. ntahlah..
patot lah orang ramai cakap iya ni
'anak abah'

perangai kita banyak sama
semangat
cara bercakap
cara buat kerja
cara lead orang
huish macam-macam lah

tapi iya rase iya macam mak jugak!
iya suke masak mcm mak..
abah xgeti msk.. hihihi
haaa

maknyenya iya memang
copy paste kamu berdua! hehehe tibe2..
memang lah copy paste dua2.. hehehe
ala..
gandingan hebat kamu berdua..
mungkin itu lebih tepat..

tak sabar nak balik..
=]



p/s : hehehe pagi tadi agak kelakar bile abah yang selalu buat klakar ni bole plak die angkat fon tibe2 die kata haaa selamat hari jadi.. ahhaha tibe2 aku ni jadi tergamam.. hahaha aduhai... xjadi nak cakap panjang-panjang.. hehahahah aish..

No comments: